Waarom geeft Google gratis advertentietegoed weg? Wanneer kom je in aanmerking voor € 400 gratis advertentietegoed? Waar vind je een promotiecode? Krijg € 400 gratis tegoed via Leadi

Zit je erover na te denken om te beginnen met Search Engine Advertising? Dan is dit het juiste moment om te beginnen. Je kunt nu namelijk extra voordelig een Google Ads account aanmaken.

Nieuwe accounts die worden aangemaakt via een officiële Google partner, ontvangen maar liefst € 400 gratis Google Ads advertentietegoed. Hoe dit precies werkt en hoe je hiervoor in aanmerking komt? Lees snel verder, dan leggen we je alles uit.

Waarom geeft Google gratis advertentietegoed weg?

Google geeft gratis advertentietegoed weg om kleine en middelgrote bedrijven een handje op weg te helpen. Google laat op deze manier graag de mogelijkheden zien om via hun platformen beter gevonden te worden door potentiële klanten.

Jou bedrijf kan door middel van advertenties namelijk heel eenvoudig gevonden worden via de zoekresultaten en Maps. 

Gratis € 400 google ads advertentietegoed

Wanneer kom je in aanmerking voor € 400 gratis advertentietegoed?

Je kunt € 400 Google Ads advertentietegoed ontvangen als je een Google Ads account aanmaakt via een officiële Google Partner, zoals Leadi.

Doordat je account via een partner wordt aangemaakt, wordt de code automatisch aan je account toegevoegd. Vervolgens heb je 60 dagen de tijd om de code te verzilveren.

Hoe ontvang je € 400 gratis advertentietegoed?

Aan het gratis Google Ads advertentietegoed zitten enkele voorwaarden verbonden. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

 • Je hebt nog geen Google Ads account.

 • Je maakt een nieuw Google Ads account aan via een geregistreerde Google Partner.

 • Om in aanmerking te komen voor gratis advertentietegoed, moet je eerst advertentiebudget besteden.

 • Het advertentiebudget dat je gedurende de eerste 60 dagen na activatie van je account spendeert, wordt door Google gematcht tot een maximum bedrag van € 400. 

Voorbeeld
Je laat een Google Ads account aanmaken door Leadi.

Geef je in de eerste 60 dagen € 250 aan advertenties uit. Dan voegt Google na 60 dagen € 250 gratis advertentietegoed aan je account toe.

Besteed je in de eerste 60 dagen na activatie van je account € 750? Dan wordt er € 400 gratis Google Ads advertentietegoed toegevoegd aan je account. 

Bekijk alle promotievoorwaarden

Waar vind je een promotiecode?

Je hebt geen promotiecode nodig om in aanmerking te komen voor € 400 gratis Google Ads advertentietegoed. De promotie wordt automatisch aan je account toegevoegd zodra deze door een Google partner wordt aangemaakt.

Zijn er nog andere promotiecodes?

Google promoties worden via verschillende kanalen aangeboden. Naast de promotiecode via partners kun je ook losse vouchers tegenkomen. Je ziet ze bijvoorbeeld in marketing vakbladen of aangesloten websites.

Het gratis Google Ads advertentietegoed dat je daarmee ontvangt, is echter vaak een stuk lager. Doorgaans is dit maximaal € 75 tot € 150. 

Houdbaarheid promotiecodes

De promotiecode via partners wordt na activatie van je account automatisch toegepast. Vanaf dat moment kun je de code gedurende 60 dagen gebruiken. 

Als je je account aanmaakt via Leadi brengen we je op de hoogte zodra je account is geactiveerd. Je kunt vervolgens ook je SEA aan ons uitbesteden. We helpen je campagnes op te zetten en bijbehorende landingspagina’s te maken om je advertentiebudget zo voordelig mogelijk te besteden. 

Meerdere codes toepassen niet mogelijk

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om meerdere promotiecodes toe te passen. Je kunt dus of zelf een account aanmaken als je een code voor gratis advertentietegoed hebt. Of door ons een account aan laten maken om direct te profiteren van € 400 gratis Google Ads advertentietegoed.

Benieuwd of onze werkwijze jou kan helpen?

Plan een gratis gesprek in om er samen achter te komen.

  Krijg € 400 gratis tegoed via Leadi

  Laat je account nu aanmaken door ons om direct te profiteren van € 400 gratis Google Ads advertentietegoed. 

  Leadi kan je na het aanmaken van een account ook op weg helpen met het opzetten van je eerste advertenties. Het voordeel van het uitbesteden van je SEA is dat de Google advertentie kosten vanaf het begin zo laag mogelijk zijn. 

  We zijn specialist op het gebied van SEA en weten precies waar we op moeten letten bij het aanmaken, instellen en optimaliseren van campagnes en landingspagina’s. 

  Een extra voordeel van SEA uitbesteden aan Leadi, is dat je niet vast zit aan een abonnement en niet te maken hebt met vaste maandelijkse kosten. Onze werkwijze met behulp van sprints laat jou volledig vrij in het invullen van wanneer en welke werkzaamheden je aan ons uitbesteedt.


  Sprints zijn korte periodes waarin we vooraf afgesproken werkzaamheden afronden. De prijzen staan vast en je komt dus niet voor verrassingen te staan. Bekijk al onze SEA sprints of neem direct contact met ons op om je Google Ads account aan te maken en aan de slag te gaan.