Corksol

SEA

10 aanvragen per 14 dagen gegenereerd met één SEA sprint.

Terug naar alle cases
Corksol case poster

Iedere twee weken 10 aanvragen na één sprint

Corksol is specialist in het aanbrengen van spuitkurk. Met behulp van één SEA campagne zorgen we nu iedere twee weken voor 10 nieuwe aanvragen van particulieren en bedrijven. Zo heeft Corksol nu een nieuwe stroom van aanvragen en is het niet alleen afhankelijk van mond-op-mond reclame. Dit zorgt voor meer continuïteit binnen het bedrijf.

Corksol klant foto
De Klant

Corksol is de grootste leverancier en installateur van spuitkurk in de Benelux. Spuitkurk leent zich perfect voor het afwerken en isoleren van wanden en plafonds. Dit doen ze o.a. voor woningen, bedrijfspanden en bedrijfswagens. De opdrachten kwamen voorheen voornamelijk uit mond-op-mond reclame en door de naamsbekendheid in de markt. Corksol wil meer continuïteit in de aanvragen krijgen met behulpt van SEA campagnes.

Corksol plan foto
Het Plan

In Nederland en België zijn er maandelijks honderden personen die op Google zoeken naar spuitkurk oplossingen. Zij kennen Corksol nog niet en de website komt niet naar boven bij gerelateerde zoektermen. Een SEA campagne zorgt ervoor dat Corksol direct naar boven komt bij relevante zoektermen en trekt bezoekers aan die al geïnteresseerd zijn in de diensten van Corksol. Een speciale landingspagina vertelt de bezoeker alles wat hij/zij moet weten en zet hem/haar om in een lead.

Corksol uitvoering foto
De Uitvoering

De interessante zoekwoorden zijn onderzocht met een zoekwoordenonderzoek. De zoekwoorden zijn gegroepeerd om campagnes en advertentiegroepen op te delen op basis van de toepassing van de spuitkurk. Voor iedere advertentiegroep is een speciale landingspagina ontwikkeld die precies aansluit op de behoefte van de website bezoeker. Als een bezoeker van de pagina interesse heeft in de diensten van Corksol laat hij gegevens achter in een contactformulier of belt hij direct met Corksol.

De Resultaten
10
aanvragen iedere 14 dagen
€60
kosten per lead
1
sprint toegepast

Wil je ook meer aanvragen genereren met behulp van SEA?

Plan een gesprek in en kom er binnen 30 minuten achter of we je kunnen helpen.

Maak kennis met Leadi