Over Leadi

Een bewezen werkwijze om zakelijke klanten aan te trekken.

Terug naar home

Effectieve marketing, zonder moeite

Snel, makkelijk en resultaatgericht. Die drie woorden vatten werken met Leadi samen.

Direct van start

Na het doorlopen van de opstartfase implementeren we direct ons “Zakelijke Klanten In 1 Maand Marketing Systeem”.

Vaste prijzen

Je weet precies wat je gaat betalen. Dat is nog eens makkelijk begroten.

Gegarandeerde resultaten

Hebben we na 1 maand geen nieuwe leads aangetrokken? Dan werken we kosteloos voor je verder totdat de eerste lead binnen is.

Automatische lead opvolging

Onze marketing automation zorgt ervoor dat leads automatisch worden opgevolgd zodra ze klaar zijn om te kopen.

Samenwerken met je sales team

We trainen je sales team om het CRM-systeem goed te gebruiken. Zo weet je precies of leads worden opgevolgd en wat ze je uiteindelijk opleveren.

Jurre kluin leadi lg

Resultaat is het allerbelangrijkste voor een succesvolle samenwerking

“Ik kom steeds marketingbureaus tegen die ‘creatief’ willen zijn, en het liefste steeds opnieuw het wiel uitvinden. Wij draaien het om. Onze vaste werkwijze geeft juist ruimte voor creativiteit binnen de gestelde kaders. We gebruiken voor iedere klant dezelfde gereedschapskist, maar kiezen voor iedere klant de juiste gereedschappen om te gebruiken. Zo helpen we onze opdrachtgevers aan een marketingsysteem wat voortdurend leads oplevert.”

Jurre Kluin, Eigenaar – Leadi

Nieuwe leads, zonder moeite.

Goede marketing zorgt ervoor dat je op het juiste moment in beeld bent, laat zien welk probleem jij oplost, en creëert vertrouwen in jouw bedrijf en dienstverlening.

Klinkt makkelijk, toch? Niet echt. Het aantrekken van zakelijke klanten is namelijk complex en duurt lang.

Wij willen nieuwe klanten aantrekken zo makkelijk mogelijk voor je maken. Een verkoopgesprek kunnen we niet voor je voeren, maar we kunnen iemand wel op een presenteerblaadje aanleveren.

Dit doen we door goede marketing in te zetten, zodat jouw potentiële klant voorafgaand aan het eerste gesprek al het volste vertrouwen in jou, je bedrijf en jouw dienstverlening heeft.

Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je altijd kunt zien wat een lead je oplevert. Welke leads worden klant, en hoeveel omzet brengen ze op? We trainen je sales team om het CRM systeem goed te gebruiken, en we monitoren inkomende telefoontjes. Zo weet je precies waar iedere lead vandaan komt en wat deze uiteindelijk oplevert.

De aanvragen die jij gaat ontvangen zijn niet voor een prijsvergelijking met de concurrent. Omdat we alle nodige marketing voor je regelen laten we de klant op voorhand zien dat jij de ervaring en expertise in huis hebt om hun probleem op te lossen. Jouw getoonde ervaring en expertise zorgt ervoor dat de prijs (bijna) irrelevant wordt.

Je kunt direct met ons aan de slag, omdat we een bewezen proces gebruiken. We weten zodra we starten precies wat er moet gebeuren om voor jou leads te genereren, en garanderen daarom resultaat.

Geen nep-garantie, maar een echte garantie op leads.

Onze klanten

110% omzetstijging in het eerste jaar door een verbeterde website, SEO, Google Ads en e-mail marketing

20 aanvragen in 30 dagen met alleen Google Ads.

300+ relevante leads in 6 maanden door SEO, Google Ads en e-mail marketing.

Wil je meer weten?

Laat een reactie achter in het formulier en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Vraag een gesprek aan