Over Leadi

Een simpel alternatief voor lange, dure contracten. Betaal voor wat je nodig hebt, niets meer.

Terug naar home

Haal expertise in huis zonder te veel te betalen

Marketing is ingewikkeld en omvat veel verschillende facetten. Als bedrijf ben je daardoor al snel bezig met onderdelen als je website, social media, e-mail marketing, PR, automatisering, content creatie, zoekmachineoptimalisatie, offline advertenties, display advertenties en advertenties op zoekmachines.

Om goede resultaten te behalen via al deze marketing kanalen heb je specialisten nodig, en deze vind je vaak je niet binnen één marketing afdeling of marketing bureau. Hierdoor is het verstandig om specialisten in te schakelen wanneer je ze nodig hebt.

Als specialist op het gebied van SEO en SEA helpen wij je vindbaar te worden op Google. Omdat we ons alleen bezig houden met vindbaarheid op Google werken we efficiënt en halen we betere resultaten tegen lagere kosten dan traditionele marketingbureaus.

Door onze sprintmethode maken we inzichtelijk wat we voor je doen, en weet je precies wat je van ons kan verwachten. De looptijd van iedere sprint is bekend en onze prijzen staan vast. Zo betaal je voor ons werk, en niet voor de tijd die je wacht op de resultaten. Daarnaast bepaal je zelf wanneer we optimalisaties voor je doorvoeren.

Doordat we al onze klanten met sprints helpen weten we precies wat je nodig hebt om je doelstellingen te bereiken. We adviseren je op ieder moment voor, tijdens en na de sprint, zodat je het maximale haalt uit onze werkzaamheden.

Jurre kluin leadi lg

Kennis en schaalbaarheid wanneer je het nodig hebt

“Als marketeer liep ik er altijd tegenaan dat ik alleen teams van specialisten in kon schakelen als ik lange, dure contracten bij bureaus afsloot. Met Leadi brengen we daar verandering in door kennis beschikbaar te maken ‘on demand’.”

Jurre Kluin, Eigenaar – Leadi

Onze klanten

110% omzetstijging in het eerste jaar door in te zetten op SEO en SEA.

20 aanvragen in 30 dagen met één SEA sprint.

Meer dan 300 relevante leads in 6 maanden m.b.v. SEO en SEA.

Laat ons je helpen om meer klanten aan te trekken.

Na één gesprek weten we of en hoe we je kunnen helpen.

Neem contact op