SPOT

SEOWebsite

Nieuwe Wordpress website om beter gevonden te worden en meer offerte aanvragen van groepen te genereren.

Terug naar alle cases
Spot case banner

Nieuwe website om meer arrangementen te verkopen

SPOT is een bar in de nieuwe wijk Stadsoevers in Roosendaal. De oude website, die gebouwd was met WIX, had geen ruimte om arrangementen voor groepen goed weer te geven, en was niet onvindbaar. Om de vele arrangementen, aankomende events, het menu en de vibe van SPOT goed weer te geven hebben we een nieuwe Wordpress website gebouwd die makkelijk aan te passen is door de medewerkers van SPOT.

Spot 1
De Klant

SPOT is een uniek horecaconcept in Roosendaal. Met faciliteiten voor sport en spel in de buitenlucht kunnen ze hun horeca aanbieden i.c.m. de mogelijkheden in de omgeving. Hiervoor bieden ze arrangementen aan die niet bij iedereen bekend waren. Met een nieuwe website moeten de arrangementen meer zichtbaarheid krijgen, en meer offerte aanvragen voor groepen opleveren.

Het Plan

Een nieuwe Wordpress website moet de arrangementen prominent weergeven, en de sfeer van SPOT goed weergeven. Daarnaast is een centrale plek voor het menu en de events belangrijk. Tegelijkertijd moet de website makkelijk up-to-date te houden zijn. Dit doen we door de achterkant logisch en simpel in te richten.

Spot 2
De Uitvoering

Samen met SPOT zijn we tot een website gekomen die precies past bij de uitstraling van de bar. De arrangementen staan direct op de hoofdpagina en zijn door SPOT zelf in te vullen. De website is door SEO optimalisaties nu ook vindbaar op de eigen naam in Google, en andere belangrijke zoektermen. Twee maanden na de livegang zijn er al zo veel arrangementen geboekt door grote groepen, dat de investering in de website al is terugverdiend.

Wil je meer offerte aanvragen genereren?

Kom er in een 30 minuten durend gesprek achter hoe we je kunnen helpen.

Plan een gesprek in