Soliday

Website

Een op maat gemaakte Wordpress website gericht op het aantrekken van leads en showcasen van de producten.

Bekijk alle cases
Homepagina voorbeeld soliday

Wordpress website op maat voor Soliday

De luxe oprolbare zonnezeilen van Soliday worden nu op een website gepresenteerd die past bij het klantensegment waar het bedrijf zich op richt. Daarnaast zorgt de custom productfilter ervoor dat klanten direct weten welk zonnezeil bij hun situatie past.

Soliday 1

De klant

Soliday is marktleider in op maat gemaakte oprolbare zonnezeilen. De high-end zonnezeilen hangen door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Voor de Nederlandse website moest een moderne website zorgen voor een betere uitstraling van het bedrijf en meer kwalitatieve leads aantrekken. Daarnaast moeten veel vragen eerder worden weggenomen door de producten beter te laten zien.

Soliday 2

Het plan

Door een duidelijke structuur aan te brengen in de pagina’s moet informatie op de website toegankelijker worden. Producten moeten daarnaast overzichtelijker gepresenteerd worden in het overzicht van zonnezeilen. Een modern design moet aansluiten op het hoge marktsegment waar Soliday zich op richt.

Soliday 3

De uitvoering

Een modern design, gebaseerd op de merkidentiteit, zorgt voor een high-end uitstraling van Soliday zonnezeilen. Veel pagina’s zijn samengevoegd en de menu structuur is versimpeld. In het zonnezeilen overzicht kun je het zonnezeil naar wens vinden door de productfilter te gebruiken. In de back-end is het toevoegen van producten en projecten zo simpel mogelijk gemaakt.

Wil je ook een website op maat laten maken voor jouw bedrijf?

Kom er in 30 minuten achter hoe we je kunnen helpen.

Plan een gesprek in