ShadowArt

Website

Op maat gemaakte Wordpress website met luxe uitstraling voor de op maat gemaakte ShadowArt zonnezeilen.

Terug naar alle cases
Shadowart. Nl banner case

Op maat gemaakte Wordpress website

ShadowArt is specialist in het verkopen van op maat gemaakte, hoogwaardige zonnezeilen. De oude website droeg het imago van het merk niet goed uit. De luxe uitstraling kwam niet goed over en daarom moest er een nieuwe website komen. In de website zijn custom functionaliteiten toegevoegd die het makkelijk maken om de website te updaten en bezoekers goed te informeren.

Shadowart 1
De Klant

ShadowArt is de grootste installateur van luxe zonnezeilen in Nederland. Het afzetgebied reikt tot in Duitsland en Noord-Frankrijk. De zonnezeilen zijn weersbestendig en zorgen voor schaduw op terrassen van particulieren en bedrijven. De hoge kwaliteit gaat gepaard met een luxe uitstraling. Dit moest ook terugkomen in de website, waarbij er genoeg ruimte wordt gelaten voor informatie over de systemen.

Shadowart 2
Het Plan

De ShadowArt zonnezeilen kenmerken zich door een strak design en hoogwaardige materialen. Daarnaast moet er onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende toepassingen van de zonnezeilen. Het persoonlijke contact moet ook terugkomen door slim gebruik van copywriting en de weergave van het team.

Shadowart 4
De Uitvoering

Het “op maat ontworpen” kenmerk van de zonnezeilen komt terug in het lijnenspel op de achtergrond van de website. De donkere tinten geven een luxe uitstraling. Daarnaast is er genoeg ruimte gehouden voor het weergeven van toegepaste zonnezeilen. Het ontwerp komt meermaals terug in de renders die op de website worden weergegeven. Verder is er genoeg informatie over de zonnezeilen terug te vinden, zodat je als bezoeker goed onderzoek kan doen voordat je een aanvraag plaatst.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte Wordpress website?

Kom er in 30 minuten achter hoe we je kunnen helpen.

Plan een gesprek in