Planeka

SEASEO

Aanvragen voor kantoor verbouwingen genereren met goede vindbaarheid op Google.

Bekijk alle cases
Case foto planeka

Aanvragen genereren met SEO en SEA

Planeka was voorheen afhankelijk van koude acquisitie en mond-op-mond reclame. Tegenwoordig komt 90% van de opdrachten binnen via de website door de online zichtbaarheid.

Planeka plan foto
De Klant

Planeka is gespecialiseerd in het volledig verbouwen van kantoorruimtes. Ze waren altijd afhankelijk van mond-op-mond reclame en koude acquisitie voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Om verder te groeien als bedrijf moest er meer continuïteit in de aanvragen komen.

Planeka website screenshot
Het Plan

Om als bedrijf zichtbaar te worden voor potentiële klanten moet de online vindbaarheid omhoog. We moeten er achter komen welke zoektermen mensen gebruiken als ze een kantoor verbouwing willen laten uitvoeren en hierbij als eerste naar voren komen. Daarnaast moet de website worden aangepast om Planeka goed te presenteren aan websitebezoekers.

Planeka resultaten
De Uitvoering

Na het bepalen van de strategie en een uitgebreid zoekwoorden onderzoek zijn we content gaan publiceren over kantoor verbouwingen. Het onderzoek geeft aan welke zoekwoorden interessant zijn om ons op te focussen. Zo hebben we binnen korte tijd veel top 3 posities in de zoekresultaten verworven.

Voor de korte termijn hebben we advertenties rond zoekwoorden opgestart, met specifieke landingspagina’s, om direct aanvragen en leads te genereren.

De combinatie van SEO en SEA leverde in het eerste jaar een verdubbeling van de omzet op. Planeka doet geen koude acquisitie meer en 90% van de opdrachten komen binnen via de website.

De resultaten
821%
ROI tot nu toe
+108%
omzetstijging na één jaar
1450+
organische websitebezoekers per maand

Wil je net als Planeka jouw omzet verdubbelen met behulp van SEO en SEA?

Plan een gesprek in en kom er binnen 30 minuten achter of we je kunnen helpen.

Maak kennis met Leadi