Planeka

Website

Een high-end Wordpress website op maat om klanten uit een hoger segment aan te trekken.

Bekijk alle cases
Homepagina planeka voorbeeld

Wordpress website op maat voor Planeka

Met duizenden bezoekers per maand is de blog van Planeka een belangrijke bron van nieuwe leads voor het bedrijf. De nieuwe website moet een hoger segment klanten aanspreken en tegelijkertijd alle scores in Google behouden. Een op maat gemaakte Wordpress website maakt het makkelijk om projecten op de website centraal te stellen en het design volledig aan te passen aan de identiteit van Planeka.

Planeka 1

De klant

De blog artikelen van Planeka zorgen voor duizenden bezoekers per maand op de website, maar levert nog te weinig conversie op. De leads zijn vaak uit een te laag segment. Een nieuwe website moet een nieuwe doelgroep aanspreken. De nieuwe website moet meer vertrouwen, creativiteit en professionaliteit uitstralen.

Planeka 2

Het plan

Design en interieur moeten centraal staan in een zeer visueel ingestelde website. Door veel foto’s te gebruiken en projecten centraal te stellen moet het vertrouwen in Planeka groeien terwijl je door de website heen gaat. De mobiele website moet dezelfde ervaring geven als de desktop versie, aangezien 65% van de bezoekers via mobiel de site bezoekt. Er mogen geen waardevolle Google noteringen verloren gaan door de nieuwe website.

Planeka 3

De uitvoering

Om geen Google noteringen te verliezen moet de content op de website hetzelfde blijven. Daarnaast mogen de URL’s niet veranderd worden en moeten eventueel veranderde pagina’s verwijderd worden. Het is belangrijk om op de hele website doorverwezen te worden naar nieuwe pagina’s om meer over Planeka te weten te komen. Op veel plekken is het telefoonnummer zichtbaar, waardoor contact opnemen makkelijk is. Het nieuwe design is strak, onderscheidend en creatief. De mooie foto’s zorgen ervoor dat de bezoeker ziet dat Planeka een expert is in kantoor verbouwingen.

Laat je nieuwe Wordpress website bouwen door Leadi

Kom er in een 30 minuten durend gesprek achter hoe we je kunnen helpen.

Plan een gesprek in