Forp

SEOWebsite

Van een custom CMS naar Wordpress om beter aan de vindbaarheid te kunnen werken.

Terug naar alle cases
Forp case banner

Over naar Wordpress voor betere vindbaarheid

Forp is een recruitment en HR-advies bureau. Om nieuwe klanten aan te trekken via online marketing moet de website verbeterd worden. Het bleek dat het custom CMS-systeem, wat gemaakt was door een marketing bureau, beperkte mogelijkheden bood voor optimalisatie. Daarom is besloten de bestaande website te kopiëren naar Wordpress.

De Klant

Forp is een snelgroeiend bedrijf, wat klanten voornamelijk uit referenties en het eigen netwerk haalt. Om door te kunnen groeien wil Forp ook klanten vanuit online marketing aan gaan trekken. Een goede vindbaarheid via Google is daarvoor belangrijk. Om die vindbaarheid te verbeteren was de eerste stap het optimaliseren van de website voor SEO.

Het Plan

Het bleek dat het custom CMS systeem van Forp, wat door een marketing bureau was gebouwd, beperkte mogelijkheden tot SEO optimalisatie bood. Daarom is besloten de website over te zetten naar Wordpress, zodat de nodige SEO optimalisaties doorgevoerd konden worden. Zo is de website ook minder afhankelijk van één bureau, en kunnen alle gewenste integraties door iedere developer gemaakt worden.

De Uitvoering

Om de website over te zetten naar Wordpress hebben we de bestaande voorkant behouden. Daarnaast is een integratie met OTYS gebouwd om automatisch vacatures online te kunnen plaatsen vanuit de recruitment software. Zo hebben we een SEO geoptimaliseerde website ontwikkeld, met een nieuwe paginastructuur, vernieuwde inhoud en een betere weergave van de dienstverlening van Forp.

Wil je meer zakelijke klanten aantrekken?

Kom er in een 30 minuten durend gesprek achter hoe we je kunnen helpen.

Plan een gesprek in