Cosina

Website

Een op maat gemaakte Wordpress website als goede basis voor de online marketing.

Bekijk alle cases
Cosinabv case header

Volledig custom Wordpress website

Een op maat gemaakte Wordpress website voor Cosina Schilderwerk en Vastgoedonderhoud uit Roosendaal. De basis voor een goede online aanwezigheid om nieuwe opdrachten binnen te halen via internet.

Cosina 1

De klant

Cosina wilde een nieuwe website omdat de oude website weinig informatie gaf over de diensten die ze aanbieden. Daarnaast paste deze niet bij het beoogde imago van het bedrijf. Voor de toekomst moeten de diensten beter online vindbaar worden en moet de website de basis vormen voor meer online marketing.

Cosina 2

Het plan

Voor de nieuwe website moet conversie en ranken op Google centraal komen te staan. Er moeten verschillende pagina’s worden gemaakt voor de afzonderlijke diensten. Zo is gelijk duidelijk waar Cosina goed in is. Projectfoto’s, een lijst van klanten en statistieken moeten dit onderbouwen. Het doen van een aanvraag moet makkelijk zijn. Daarom zal er overal een contactformulier te vinden zijn.

Cosina 3

De uitvoering

De nieuwe website heeft verschillende pagina’s gekregen die de diensten van Cosina uitlichten. Hierbij is de focus op het verzamelen van aanvragen komen te liggen. De call-to-action is duidelijk aanwezig op iedere pagina. Daarnaast is de huisstijl van het bedrijf volledig doorgevoerd. De mooie foto’s zorgen voor een professionele uitstraling. De gerafelde randen zorgen voor een echt “schildersgevoel”.

Laat een nieuwe website maken voor jouw bedrijf

Kom er in 30 minuten achter hoe we je kunnen helpen.

Plan een gesprek in