Certo Projectstoffering

E-mail marketingSEASEOWebsite

Lead generatie m.b.v. onze marketing methode voor een projectstoffeerder uit Oud Gastel.

Bekijk alle cases
Foto certo case 1

Lead generatie

Door op Google vindbaar te zijn kom je als eerste naar voren als mensen naar jouw product of dienst zoeken. Voor Certo hebben we binnen 6 maanden meer dan 300 relevante leads gegenereerd die op zoek zijn woning- of projectstoffering.

Certo case foto
De Klant

Certo is al ruim 40 jaar actief als projectstoffeerder. Ze specialiseren zich in grote projecten, maar zijn daarbij vaak afhankelijk van grote tussenpartijen die delen van een groot project uitbesteden aan onderaannemers. Certo wil minder afhankelijk worden van tussenpartijen en meer marge behalen per opdracht.

Calculator certo
Het Plan

Om meer opdrachten van de eindgebruiker te krijgen moet Certo vindbaar worden wanneer de klant een woning- of projectstoffeerder. Het is belangrijk om er achter te komen welke zoektermen hierbij van belang zijn.

De website heeft een update nodig om het vertrouwen van de bezoeker te winnen.

Google Ads campagnes moeten op korte termijn voor leads en aanvragen gaan zorgen. Voor de lange termijn gaan we relevante artikelen schrijven om meer organisch verkeer te genereren.

Resultaat certo na 6 maanden
De Uitvoering

Na het bepalen van de strategie hebben we een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Voordat we met SEO en SEA zijn gestart hebben we de website aangepast en zo de basis verbeterd.

Voor de SEA campagnes hebben we verschillende landingspagina’s gemaakt die aansluiten op de intentie van de zoeker. Zo konden we direct starten met het genereren van aanvragen. Voor de lange termijn hebben we relevante content geschreven voor op de blog.

Als laatste hebben we een kostencalculator gemaakt die bezoekers een prijsindicatie geeft van de vloer die ze willen laten leggen. We verzamelen zo het e-mailadres en telefoonnummer van de bezoeker zodat we deze kunnen interesseren via e-mail marketing of een telefoongesprek.

De resultaten na 6 maanden
300+
Relevante leads
+2100%
Website bezoekers per maand
753%
ROI

Ik wil ook meer omzet behalen met behulp van online marketing.

Plan een gesprek in en kom er binnen 30 minuten achter of we je kunnen helpen.

Maak kennis met Leadi