TOP Management Consultants

Website

Een nieuwe Wordpress website voor de nieuw uit te voeren marketing strategie.

Terug naar alle cases
Top case banner

Een nieuwe Wordpress website als basis voor de online marketing

TOP biedt consultancy, trainingen en HR-oplossingen aan in de high-risk maritieme industrie. De grote hoeveelheid diensten werd op de oude website niet duidelijk weergegeven. Hierdoor was het voor potentiële nieuwe klanten niet duidelijk wat TOP precies voor ze kon doen. Met de nieuwe website wordt de basis gelegd voor een duidelijke positionering en het uitvoeren van de door Leadi ontwikkelde marketing strategie.

Top 1
De Klant

TOP trok nieuwe klanten aan via het eigen netwerk en mond-tot-mondreclame. Om internationaal meer nieuwe klanten aan te trekken zijn dit niet de juiste kanalen. We hebben voor TOP een marketing strategie ontwikkelt, waar als eerste stap uit kwam dat er een nieuwe website moest komen.

Het Plan

Om nieuwe klanten aan te trekken moet TOP zich gaan positioneren als kennisleider in hun markt. Online winnen we vertrouwen door goede informatie te verschaffen en bezoekers iets te leren. Daarom moeten we leerzame content maken voor website bezoekers, een community opzetten voor HSEQ-werknemers, en betrokkenheid creëren onder deelnemers. De basis hiervoor is een nieuwe website.

Top 2 1
De Uitvoering

De nieuwe website toont de professionaliteit van TOP, en positioneert het bedrijf als kennisleider in consultancy, trainingen en HR-oplossingen voor organisaties. De diensten worden duidelijk weergegeven en er is een quiz om de diensten te vinden die bij je passen. Je kunt jezelf ook aanmelden voor de TOP-community om toegang te krijgen tot kennissessies, workshops, nieuwsbrieven en meer. De volgende stap is het verbeteren van de vindbaarheid door content toe te gaan voegen.

Wil je meer offerte aanvragen genereren?

Kom er in een 30 minuten durend gesprek achter hoe we dit samen kunnen realiseren.

Plan een gesprek in