Inrail

Website

In 5 weken een "werken bij" Wordpress website opgeleverd met Carerix integratie.

Terug naar alle cases
Inrail case banner

Inrail houdt zich al ruim 20 jaar bezig met werkzaamheden voor het spoor. Sinds kort matchen ze ook werknemers en werkgevers in de spoor en infra sector. Voor deze nieuw opgezette tak was het noodzakelijk om een centrale plek met alle beschikbare vacatures te maken. Hiervoor hebben we een nieuwe “werken bij” website gemaakt, die volledig geïntegreerd is met Carerix.

Inrail 2
De Klant

Inrail heeft begin 2023 een nieuwe bedrijfstak opgezet, waardoor ze nu ook werkgevers en werknemers aan elkaar koppelen. Voor deze nieuwe dienstverlening in het belangrijk dat de vacatures op een centrale plek vindbaar zijn, zodat deze kunnen worden gevonden door werkzoekenden. Inrail werkt met recruitmentsoftware Carerix. We hebben daarom de Wordpress website geïntegreerd met Carerix.

Het Plan

De website moest in 5 weken live gezet worden. Daarom was snel handelen vanuit Leadi en Inrail noodzakelijk. Revisies werden steeds direct doorgezet en de klant voorzag ons steeds binnen één werkdag van feedback. De Carerix koppeling kon met behulp van de Carerix plugin worden opgezet.

Inrail 2
De Uitvoering

Door de koppeling met Carerix hoeven de recruiters van Inrail de back-end van de website niet te benaderen. Het publiceren en verwijderen van vacatures op de website gebeurt in het recruitmentplatform. Verder zijn alle nodige SEO optimalisaties doorgevoerd om de vacatures zichtbaar te maken in Google Jobs. Zo is een overzichtelijke, functionele en makkelijk aanpasbare website ontwikkeld.

Wil je meer offerte aanvragen genereren?

Kom er in een 30 minuten durend gesprek achter hoe we je kunnen helpen.

Plan een gesprek in